Η εταιρία Ιατρική Τομή ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ατόμων που φέρουν Στομία ή χρειάζονται υλικά για την αντιμετώπιση της Ακράτειας των Ούρων

Αντικείμενο της εταιρείας είναι η διάθεση κατ'αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, Οστομικών Προϊόντων του οίκου Eurotec BV καθώς και η διανομή Προϊόντων Aκράτειας του οίκου UROMED.

Από τον Οκτώβριο του 2009 οι εταιρία μεταφέρθηκε και λειτουργεί σε νεόδμητες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 2ο χλμ επαρχιακής οδού Λαγκαδά - Κολχικού, 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το 2014 οι εταιρίες Ιατρική Δομή και Ιατρική Τομή ένωσαν τις δυνάμεις τους, κάτω από την ομπρέλα της Ιατρικής Τομής.

Ακολουθούμε την αρχή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, εφαρμόζουμε τα νέα πρότυπα ISO9001/2015, τηρούμε αρχείο με αριθμούς παρτίδων σύμφωνα με τα πρότυπα, έχουμε καταχωρήσει όλα μας τα προϊόντα στο ΕΚΑΠΤΥ και τα έχουμε κοινοποιήσει στον ΕΟΦ., προκειμένου να εκπληρώσουμε ΟΛΑ τα κριτήρια για τη νόμιμη και ασφαλή διακίνηση των προϊόντων μας στην Ελλάδα Παράλληλα προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής .

Τον Μάιο του 2018 εναρμονίζοντας την εταιρία με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 ορίστηκε Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO).

Η εταιρία "Ιατρική Τομή Ε.Ε."είναι μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων ΣΕΙΒ.

Ως μέλος του Συνδέσμου η εταιρία μας έχει αποδεχτεί και υιοθετήσει:

*Tον Κώδικα Ηθικής Επαγγελματικής Πρακτικής
*Τις Κατευθυντήριες Γραμμές Συμμόρφωσης για την Προστασία του Ελεύθερου Ανταγωνισμού
*Τον Κώδικα Δεοντολογίας ΣΕΙΒ